Metodă de preparare
Tăiem partea de jos a prazului. Înlăturăm stratul superior, el este prea fibros. Tăiem în două părți egale partea albă a tulpinii, fiecare cîte 5cm.
Facem o incizie longitudinală în profunzime la ambele bucăți de tulpină. Le descompunem în tubușoare, vom folosi doar straturile superioare.
Pregătim umplutura. Amestecăm ambele feluri de tocătură cu parmezanul ras, adăugăm oul și amestecăm, presărăm sare, piper și puțină nucșoară. Umplem tubușoarele cu compoziția de carne. Învelim fiecare tubușor în cîte o feliuță de prosciutto. Le așezăm în tavă, le stropim cu ulei de măsline și le coacem în rolă timp de 35 minute la 180oC.
Comentarii
Похожие статьи
-
Таинственные овощи с Тамарой Шкиопу: Лук порей iun 11, 2015
-
Supă cremă din praz sep 24, 2014