Praz umplut

Просто&Вкусно - Gustări - Praz umplut

Ingrediente

Pentru 3 porții:

300g tocătură de vită

200g tocătură de porc

12 feliuțe prosciutto

50g cașcaval parmezan ras

2 tulpini praz

1 ou

Nucșoară

Ulei de măsline

Sare

Piper

Metodă de preparare

1

Tăiem partea de jos a prazului. Înlăturăm stratul superior, el este prea fibros. Tăiem în două părți egale partea albă a tulpinii, fiecare cîte 5cm.

2

Facem o incizie longitudinală în profunzime la ambele bucăți de tulpină. Le descompunem în tubușoare, vom folosi doar straturile superioare.

3

Pregătim umplutura. Amestecăm ambele feluri de tocătură cu parmezanul ras, adăugăm oul și amestecăm, presărăm sare, piper și puțină nucșoară. Umplem tubușoarele cu compoziția de carne. Învelim fiecare tubușor în cîte o feliuță de prosciutto. Le așezăm în tavă, le stropim cu ulei de măsline și le coacem în rolă timp de 35 minute la 180oC.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи