Metodă de preparare
                                                         
                                 După ce lichidul se va fermenta, se strecoară printr-un tifon, se adaugă din nou un pic de drojdie și zahăr.  Se lasă să se fermenteze minimum 8-10 ore. Cînd cvasul va fi gata, încă odată se strecoară bine printr-un tifon, pentru ca reziduul să rămână pe fund. Cvasul strecurat se toarnă în vase curate și se răcește.
                             
                                                                                        După ce lichidul se va fermenta, se strecoară printr-un tifon, se adaugă din nou un pic de drojdie și zahăr.  Se lasă să se fermenteze minimum 8-10 ore. Cînd cvasul va fi gata, încă odată se strecoară bine printr-un tifon, pentru ca reziduul să rămână pe fund. Cvasul strecurat se toarnă în vase curate și se răcește.                                                    
Comentarii
Похожие статьи
- 
                
                5 сумасшедших рецептов с арбузом aug 15, 2016
- 
                
                Cireașa mai 19, 2015
- 
                
                oct 31, 2025
- 
                
                Latte cu fistic iun 06, 2014
- 
                
                Healthy smoothie mai 23, 2014


 
                         
                                 
                         
                              
                              
                             

 
                                             
                                             
                                             
                                            