Metodă de preparare
Curățim ceapa și creveții.
Tăiem semi rondele ceapa și o călim ușor. Deschidem cutia cu fasole, scurgem sucul și turnăm fasolea în tigaie. Usturoiul se taie felii și se adaugă la fasole. Scoatem 4 roșii și le adăugăm în tigaie, le pasăm cu furculița și turnăm puțin suc de tomate peste fasole. Aducem mâncarea la fierbere, potrivim de sare și adăugăm creveții, pentru 3-6 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Fasole într-un stil rustic cu cârnăciori și legume iun 03, 2014
-
Pasta fusilli cu fasole şi cârnăciori afumaţi mai 19, 2014
-
Supă de fasole cu porumb și avocado iun 03, 2014
-
Обед в морском стиле iul 15, 2016
-
Tocăniță de legume Briam aug 25, 2014



