Metodă de preparare
Carnea se spală, se pune într-un vas mai adânc. Turnăm peste carne sosul Tiriachie, mierea și sarea. Amestecăm bine ingredientele și lăsăm la marinat, vreo 10-15 minute.
Curățim ceapa și o tăiem mășcat. Punem la încins tigaia, o ungem cu ulei și călim bine toată carnea. Prăjim a câte 5-7 minute pe fiecare parte, după care adăugăm ceapa și prelungim să ținem pe foc, până este gata mâncarea. Dacă bucățile de carne sunt destul de groase, carnea trebuie ținută ceva mai mult pe foc, iar ceapa, în asemenea caz se adaugă la sfârșit.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pizza cu șuncă,bacon și vinete mai 06, 2015
-
Lavaș cu carne de porc aug 28, 2014
-
Smoothie Avocado + prăsadă mai 26, 2014
-
Într-o companie plăcută oct 03, 2014
-
Merele–fructele longevității sep 23, 2014