Carne de porc cu sos Tiriachie

Просто&Вкусно - Cina rapidă - Carne de porc cu sos Tiriachie

Ingrediente

3-4 bucăți carne de porc cu os

2-3 ceapă medie

2 lg. miere

1/5 pah. sos Tiriachie

Sare după gust

Metodă de preparare

1

Carnea se spală, se pune într-un vas mai adânc. Turnăm peste carne sosul Tiriachie, mierea și sarea. Amestecăm bine ingredientele și lăsăm la marinat, vreo 10-15 minute.

2

Curățim ceapa și o tăiem mășcat. Punem la încins tigaia, o ungem cu ulei și călim bine toată carnea. Prăjim a câte 5-7 minute pe fiecare parte, după care adăugăm ceapa și prelungim să ținem pe foc, până este gata mâncarea. Dacă bucățile de carne sunt destul de groase, carnea trebuie ținută ceva mai mult pe foc, iar ceapa, în asemenea caz se adaugă la sfârșit.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Cina rapidă




Comentarii

Похожие статьи