Metodă de preparare
Tăiem sfecla curățată felii de 2-3cm grosime. Presărăm sare, piper și condimente.
Amestecăm uleiul cu oțetul și apa. Turnăm compoziția obținută peste sfeclă și amestecăm. Introducem sfecla în rola preîncălzită la 200oC pentru 30-40 minute, pînă se va înmuia.
Pregătim glazura: amestecăm toate ingredientele și o punem la foc. O fierbem 15-20 minute pînă își va reduce cantitatea de 3 ori.
Turnăm glazura peste sfeclă. Presărăm boabe de rodie, pătrunjel și o servim călduță.
Comentarii
Похожие статьи
-
Supă-cremă de sfeclă roşie cu germeni de... iun 12, 2014
-
Risotto vegetariana apr 04, 2016
-
Aperitiv de sfeclă, măr și mozzarella iun 10, 2014
-
Punch de rodie dec 17, 2014
-
Alimentația ayurvedică cu Lucia Berdos mar 12, 2015