Metodă de preparare
Pentru sos: Amestecăm mierea și sucul unui laim pînă obținem o emulsie, apoi treptat adăugăm uleiul de măsline și batem cu telul pînă obținem un sos omogen. Lăsăm la temperatura camerei.
Curățim ananasul de coajă și îi scoatem cotorul, apoi îl tăiem cubulețe mici.
Merele le tăiem în feliute foarte subțiri și le stropim cu suc de laim, ca să nu se înnegrească.
Amestecăm ananasul cu sosul, lăsăm să se întrepătrundă 30 minute și cu ajutorul unui cilindru de bucătărie aranjăm pe farfurie. Decorăm compoziția noastră cu feliuțele de măr, condimentăm un pic cu sare și piper. Stropim cu puțin sos.
Comentarii
Похожие статьи
-
Smoothie Căpșune + Banană mai 23, 2014
-
Carne de porc cu sos Tiriachie iun 02, 2014
-
dec 15, 2025
-
Mere coapte cu gem de portocale și fructe uscate iun 16, 2014
-
Ghimbirul:medicamentul întregii lumi mar 12, 2015



