Metodă de preparare
Cernem făina. Într-o cratiță cu apă adăugăm miere, zahăr și unt. Încălzim ingredientele la 70-75 grade C, amestecând continuu. Încorporăm o jumătate din făina pregătită și condimentele. Amestecăm de`ndată ingredientele, pentru a evita formarea de cocoloașe. Răcim aluatul la temperatura camerei şi adăugăm ouăle, bicarbonatul de sodiu, cealaltă parte de făină. Frământăm bine şi obţinem un aluat moale.
Întindem aluatul pe suprafaţa de lucru tapiţată cu făină, într-o foaie de 0,7 cm grosime (cu cât mai subţire va fi aluatul, cu atât mai uscaţi vorfi biscuiţii). Din această cantitate de aluat vom obţine doi brăduţi. Forma steluţelor pentru biscuiţi o obţinem cu ajutorul unui şablon de carton. Pentru aceasta va trebui să decupăm dintr-un carton alb steluţe cu 6 colţuri. Vom avea nevoie de 5 perechi de steluţe de hârtie, diferite ca dimensiune.
Comentarii
Похожие статьи
-
dec 18, 2025
-
„Fulgi de nuci” dec 15, 2014
-
Atelier pentru copii dec 05, 2014
-
Pahare cu numele dec 12, 2014
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014



