Metodă de preparare
Cernem făina. Într-o cratiță cu apă adăugăm miere, zahăr și unt. Încălzim ingredientele la 70-75 grade C, amestecând continuu. Încorporăm o jumătate din făina pregătită și condimentele. Amestecăm de`ndată ingredientele, pentru a evita formarea de cocoloașe. Răcim aluatul la temperatura camerei şi adăugăm ouăle, bicarbonatul de sodiu, cealaltă parte de făină. Frământăm bine şi obţinem un aluat moale.
Întindem aluatul pe suprafaţa de lucru tapiţată cu făină, într-o foaie de 0,7 cm grosime (cu cât mai subţire va fi aluatul, cu atât mai uscaţi vorfi biscuiţii). Din această cantitate de aluat vom obţine doi brăduţi. Forma steluţelor pentru biscuiţi o obţinem cu ajutorul unui şablon de carton. Pentru aceasta va trebui să decupăm dintr-un carton alb steluţe cu 6 colţuri. Vom avea nevoie de 5 perechi de steluţe de hârtie, diferite ca dimensiune.
Comentarii
Похожие статьи
-
Brownies ”Sicrie” mai 23, 2014
-
Coroniță de Crăciun Dispoziție de iarnă dec 04, 2014
-
Brauni cu cremă de căpșune mai 28, 2014
-
Brăduţ din hîrtie dec 03, 2015
-
Make my wish come true! dec 05, 2016