Metodă de preparare
În mod normal, pastele uscate se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet. În cazul nostru, fierbem cochiliile până la starea al dente, după care le strecurăm.
Încingem tigaia și topim untul în ea, după care adăugăm făina. Amestecând continuu, turnăm laptele și-l lăsăm să fiarbă. Stingem focul și adăugăm la sos cochiliile și cașcavalul. Amestecăm și scoatem compoziția obținută într-o tavă de copt.
Amestecăm pesmeții măcinați cu parmezanul ras și pătrunjelul tocat fin. Presărăm pastele cu acest amestec și punem la copt în cuptorul încins la 180 grade C, până se rumenesc.
Comentarii
Похожие статьи
-
Dacă s-a ars un pic laptele la fiert aug 18, 2014
-
Pasta fusilli cu fasole şi cârnăciori afumaţi mai 19, 2014
-
Paste cu dovleac aug 26, 2014
-
Spaghetti carbonara mai 19, 2014
-
Ca să nu mucegăiască cașcavalul aug 18, 2014