Metodă de preparare
Vinetele se taie rondele și se călesc pe ambele părți pe tigaia-grill.
Carnea tocată se rumenește împreună cu ceapa. În acest amestec adăugăm și roșia tăiată cuburi, după care potrivim de sare și piper.
Jumătate din umplutură o scoatem într-o tavă de copt și o acoperim cu o jumătate de vânătă. Repetăm asamblarea straturilor.
Amestecăm iaurtul cu oul și turnăm sosul obținut peste musaca. Presărăm deasupra cu parmezan ras și coacem la cuptor până budinca prinde o crustă aurie și se rumenește.
Comentarii
Похожие статьи
-
Bucătăria Greciei cu Anna Dema apr 14, 2015
-
Ceviche din pește alb iun 11, 2014
-
Eco lapte mar 17, 2015
-
Ouă cu bostănel și roșii iun 09, 2014
-
Ratatouille Nicoise mai 23, 2014



