Musaca de vinete

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Musaca de vinete

Ingrediente

2 vinete

300 gr carne tocată

1 roșie (poate fi înlocuită cu suc de tomate)

80 gr iaurt natural, fără adaos

3 lg. parmezan ras

1 ceapă

1 ou

Sare, piper după gust

Metodă de preparare

1

Vinetele se taie rondele și se călesc pe ambele părți pe tigaia-grill.

2

Carnea tocată se rumenește împreună cu ceapa. În acest amestec adăugăm și roșia tăiată cuburi, după care potrivim de sare și piper.

3

Jumătate din umplutură o scoatem într-o tavă de copt și o acoperim cu o jumătate de vânătă. Repetăm asamblarea straturilor.

4

Amestecăm iaurtul cu oul și turnăm sosul obținut peste musaca. Presărăm deasupra cu parmezan ras și coacem la cuptor până budinca prinde o crustă aurie și se rumenește.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи