Metodă de preparare
Se gătește polenta (mămăliga), se răstoarnă într-o tavă, unsă cu ulei de măsline, se nivelează și se lasă să se răcească. Când mamaliga s-a răcit, se taie, folosind forma de inel,formând discuri de polenta şi se coace la 220 de grade până se rumenește.
Pentru servire se pune pe farfurie un disc de polenta, care se unge cu brânză ricotta, omogenizată cu verdețuri proaspete și sare, apoi se așterne o felie de roşie și se acoperă cu un alt strat de polenta. La final se ornează cu prosciutto și se servește imediat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pizza Pepperoni mai 21, 2014
-
Somon „EN CROUTE” mai 20, 2014
-
Pasta fusilli cu fasole şi cârnăciori afumaţi mai 19, 2014
-
Somon în sos iun 03, 2014
-
Tocăniță de legume Briam aug 25, 2014