Metodă de preparare
Cu o zi înainte de sărbătoare, amestecăm sarea, piperul, boiaua și condimentul pentru carne și frecăm cotletul nostru cu această compoziție. Îl introducem în frigider pentru cîteva ore.
Ungem tava cu elei de măsline și punem la fundul ei ierburile și cățeii de usturoi întregi. Așezăm carnea deasupra și o acoperim cu folie de aluminiu. O coacem în rolă timp de 2 ore la 120oC.
Cu o oră înainte de a o servi, amestecăm muștarul, pasta de tomate și mierea și ungem carnea pe toate părțile cu această compoziție. O coacem în rolă încă 30 minute la 240-250oC pînă obține o crustă rumenă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Girlande dec 03, 2014
-
Carne afumată iun 19, 2014
-
Ce trebuie să fie pe masa de Revelion în 2015 dec 16, 2014
-
Ambalaj de cadouri dec 16, 2014
-
Compoziție cu lumănări dec 10, 2014