Coltunasi ucrainesti cu branza

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Coltunasi ucrainesti cu branza

Ingrediente

pentru aluat:

2 ling. smintina  President
1 ling. unt
1 pahar apa fierbinte
½ lingta sare
2.5 paghare faina
pentru umplutura:
500 gr branza de vaci
1 ou
zahar dupa gust

Metodă de preparare

1

Branza se freaca bine cu oul si zaharul.

2

Image Faina se cerne si adaugam sarea, untul si smintina President. Framintam un aluat elastic. Se acopera cu folie de plastic si se lasa 10 min. la loc cald. Aluatul se imparte in 3 parti si din una din ele se intinde o foiae de vreo 9-10 cm. Se pune cite 2 lingurite de umplutura la o distanta de aproximativ 3 cm. Printre rindurile obtinute se unge cu apa. Peste se pune a doua foaie intinsa.

3

Taiem cu paharul pe traiectoria unsa cu apa si lipim bine marginile. Repetam pasii si cu celalalt aluat. Coltunasii s epresoara cu faina si se pun la frigider. Intre timp se fierbe apa si se pun coltunasii la fiert. Ii fierbem pina se ridica la suprafata apei. Se servesc cu unt.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii