Aluat pentru pizza

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Aluat pentru pizza

Ingrediente

500 g de făină

10 g de drojdie proaspătă sau uscată

10 g sare

2 lg ulei de măsline

300 ml apă caldă

Metodă de preparare

1

În apă caldă se dizolvă drojdia, se adaugă zahăr, sare, făină, ulei de măsline, și se amestecă totul bine.

2

Într-un vas curat, uns cu ulei de măsline, adăugați toată compoziția primită, stropiți-o și pe ea cu ulei de măsline. Acoperiți apoi vasul cu un prosop și lăsați-l pentru 40 minute într-un loc cald.

3

Încingeți cuptorul pînă la 190 de grade, din aluat, formați baza pentru pizza, o acoperiți toată cu sosul deja preparat, după care adăugați umplutura.

4

Dați la cuptor pentru 10-15 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи