Metodă de preparare
Ardeiul se pune pe o tavă de copt, se adaugă la el 1 lingură de ulei și se lasă la copt, cca pentru o oră, la o temperatură de 100-120 grade C.
După ce-i scoatem din cuptor, îi lăsăm să se răcorească, după care îi curățim de semințe și pieliță. Îi tăiem fâșii și-i punem într-un borcan curat.
Adăugăm: ulei de măsline, oțet (6%), zahăr, sare, usturoi. Lăsăm la macerat, nu mai puțin de o oră la frigider și îi putem servi. Poftă buna!
Comentarii
Похожие статьи
-
Legume cu brânză dip iun 10, 2014
-
Unt cu marar iun 11, 2014
-
Brînză de capră cu cimbru şi rozmarin aug 21, 2014
-
Vinete prăjite și conservate în ulei iun 11, 2014
-
Rulouri cu brînză de capră iul 08, 2014