Metodă de preparare
Despărțim albușurile de gălbenușuri. Batem albușurile cu zahăr pînă își vor dubla volumul, adăugăm gălbenușurile bătute, ciocolata rasă și făina cernută. Amestecăm încet cu mare grijă, cu mișcări rotative în aceiași direcție. Așternem hîrtie de copt în tavă și turnăm aluatul, îl introducem la cuptor la 150oC și coacem 25-30 minute. Lăsăm blatul să se răcească la temperatura camerei.
Amestecăm zahărul pudră cu zahărul vanilat și cu cappuccino.
La amestecul de zahăr adăugăm mascarpone și amestecăm bine. Turnăm cafea espresso deasupra, obținem o cremă cu care vom unge uniform blatul. Presărăm generos cacao deasupra și introducem la frijider pentru 2-3 ore.
Comentarii
Похожие статьи
-
Шоколадное удовольствие iun 11, 2015
-
Tortă din morcovi ian 29, 2015
-
Cremă-sabayon de căpșune iun 16, 2014
-
Masa festivă de Halloween oct 20, 2014
-
Пряничный торт ian 13, 2017