Tortă din frișcă și brînzele dulci Big Lapik

Просто&Вкусно - Torturi - Tortă din frișcă și brînzele dulci Big Lapik

Ingrediente

3 brînzele Big Lapik

300ml frișcă

2 lng zahăr

1 pachețel gelatină

Coaja rasă de portocală

Un pumn de pomușoare

1 pac. glazură de ciocolată

Metodă de preparare

1

Înmuiem gelatina în apă rece. Apoi o încălzim pînă se va dizolva în totalitate. O lăsăm să se răcească.

2

Batem frișca cu zahărul pînă devine spumă densă. Turnăm gelatina, apoi adăugăm coaja de portocală și pomușoarele. Amestecăm cu grijă.

3

Image Așternem peliculă alimentară în tavă, turnăm un strat de frișcă, apoi punem brînzelele și din nou frișcă. Introducem torta obținută în frigider pentru 2-3 ore.

4

Image Pregătim glazura de ciocolată conform indicațiilor de pe ambalaj apoi o turnăm peste torta noastră.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Torturi




Comentarii