Tort Napoleon

Просто&Вкусно -  - Tort Napoleon

Ingrediente

PENTRU TURTE:
300g margarina
2 oua
150g apa
1 lingura otet 6%
sare
650g faina
CREMA:
1litru lapte
400g zahar
2 lingurite vanilie
100g faina

Metodă de preparare

In apa rece adaugam otetul,aparte batem oule cu sarea si le impreunam,intr-un bol dam margarina prin razatoare si o amestecam cu faina,le impreunam toate acestea pina formam aluatul.Impartim aluatul in 10 bucati si le dam la frigider pe o ora.Dupa, le coacem 7-10 min. la temperatura 180 grade.
Crema;Laptele il aducem pina la fierbere si il lasam sa se raceasca putin,oule le batem cu zaharul + vanilia + faina,turnam toata masa asta peste lapte si o punem la foc mic pina se ingroasa,mereu amestecind ca sa nu se faca bot.
Ungem turtele si le presuram cu ciocolata data prin razatoare.
Pofta mare sa aveti.



Îți place reteta?




Comentarii