Bujenina

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - Bujenina

Ingrediente

1,5 -2 kg muschi d eporc
jumatate de radacina de telina
1 morcov
2 cepe
4-5 catei de usturoi
1-2 ardei dulci
1 pahar vin alb
100 ml ulei de masline
sare, piper si alte condimente dupa gust

Metodă de preparare

1

Carnea se freaca bine cu condimente si o punem in forma de copt. Adaugam legumele curatate si taiate mascat, piper boabe si frunze de dafin.

2

Turnam in vas apa ca sa cuprinda pe jumatate carnea, adaugam si putin ulei de masline.

3

Acoperim vasul cu folie de aluminiu si o punem in rola pentru 3-3,5 ore la 190 grade. Din cand in cand inturnam carnea si o stropim cu sosul format.

4

Dupa 3 ore turnam vinul si mai lasam 30 min in rola fara filie, sa se rumeneasca putin.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii