Paste cu carne de iepure

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - Paste cu carne de iepure

Ingrediente

1 kg carne de iepure

2 morcovi

2 cepe

100ml frișcă 30% grăsime

1 crenguță rozmarin

1 linguriță sare

1 linguriță piper alb

2 lng ulei de măsline

½ pachet paste „papardelle”

Metodă de preparare

1

Încingem ulei de măsline într-o tigaie și prăjim bucățile de iepure pînă devin aurii.

2

Punem carnea prăjită într-un ceaun, adăugăm peste ea morcovul și ceapa, curățate și tăiate bucăți mari. Turnăm deasupra 250ml apă și adăugăm rozmarinul.

3

Fierbem la foc mic timp de 1,5 ore. Carnea de iepure se verifică foarte ușor dacă e gata, carnea trebuie să se desprindă ușor de la os și să nu fie uscată. Desprindem carnea de la os și o lăsăm deoparte.

4

Punem 3l de apă cu sare la fiert și fierbem în ea pastele timp de 7-8 minute.

5

Le scurgem. Amestecăm într-o tigaie mare frișca și sosul rămas de la carne, lăsăm să clocotească apoi adăugăm pastele și carnea. Amestecăm bine, lăsăm să se încălzească 3-4 minute. Pastele se servesc imediat în farfurii încălzite.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii