Carne de vită picantă cu coajă de mandarină

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - Carne de vită picantă cu coajă de mandarină

Ingrediente

300g carne de vită

3 mandarine

3 lng ulei vegetal

2 lng amidon de cartofi

2 căței de usturoi

Ghimbir după gust

3 lng sos de soia

Ardei roșu după gust

Sare

Metodă de preparare

1

Curățim mandarinele de coajă și de fibrele albe. Scurgem sucul din ele. Îndepărtăm partea albă de pe cojile de mandarină, apoi le tăiem fîșii.

2

Încingem uleiul într-o tigaie, adaăugăm fîșiile de coajă și le prăjim puțin. Apoi le dăm deoparte.

3

Tăvălim carnea prin amidon și o punem la prăjit, o rumenim frumos pe ambele părți. Adăugăm cîteva linguri de apă, usturoiul zdrobit și ghimbirul. Lăsăm să se înăbușe cîteva minute.

4

Apoi adăugăm ardeiul, sosul de soia și sucul de mandarine. Lăsăm să dea în clocot apoi adăugăm cojile de mandarină. Amestecăm bine și putem servi.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii