Rosbif

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - Rosbif

Ingrediente

1-1,5 kg mușchi de vită

3 ling. sare grunjoasă

3 ling. piper negru măcinat

3 ling. muștar boabe (opțional)

 

Metodă de preparare

1

Preîncălzim cuptorul la 190 grade C.

2

Este necesar să scoatem toată grăsimea și venele de pe carne. Presărăm carnea cu sare, piper și ungem cu muștar.

3

Legăm carnea cu ață de bucătărie pentru a păstra integritatea bucății de carne în etapa următoare de pregătire.

4

Călim carnea pe tigaie până se rumenește.

5

Scoatem carnea pe tavă și o dăm la cuptor. Coacem 40-60 minute (timpul de preparare se poate mări sau micșora în dependență de mărimea cărnii).

6

Scoatem carnea din cuptor și o acoperim cu folie pentru 15-20 minute.

7

Când Rosbif-ul este gata pentru servire, scoateți ațele.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii