Prăjitura ”Cartoshka”

Просто&Вкусно - Deserturi - Prăjitura ”Cartoshka”

Ingrediente

Notă! În locul ciocolatei negre, putem folosi ciocolată albă, astfel vom obține niște prăjituri originale și festive.

 

Pentru 15 bucăți:

 

400 gr biscuiți cu gust de lapte topit

120 gr lapte condensat

100 gr unt

3 ling. cacao

100 gr ciocolată neagră

50 gr alune

Coaja de la o portocală

p>1 ling. zahăr brun

 

 

Sare        

Metodă de preparare

1

Mărunțim biscuiții în blender și adăugăm la ei laptele condensat, cacao și untul de temperatura camerei. Omogenizăm compoziția și o lăsăm la frigider pentru 20-30 minute.

2

Din compoziția răcită, modelăm gogoașe de mărime medie.

3

Topim ciocolata la bain marin și cu ajutorul unei lingurițe o turnăm peste prăjituri.

4

Mărunțim alunele și radem coaja de portocală ca să presărăm prăjiturile.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Deserturi




Comentarii