Sufleu de dovleac

Просто&Вкусно - Deserturi - Sufleu de dovleac

Ingrediente

4 lg. făină

1 pah. chefir degresat

1 ouă, de 75 gr

2 lg. zahăr

1-2 gr praf de copt

1-2 gr scorțișoară

Dovleac ras + 2-3 felii subțiri de dovleac tăiat

Metodă de preparare

1

Amestecăm făina cu chefirul, încorporăm gălbenușul. Separat, batem spumă albușul și-l adăugăm la compoziția principală. Tot încoace adăugăm dovleacul ras și scorțișoara. Amestecăm bine.

2

Preîncălzim cuptorul la 180 grade C. Sufleul se porționează în boluri cu pereții netezi, preventiv unse cu unt și tapițate cu zahăr. În fiecare bol cu aluat, punem câte o felie de dovleac proaspăt.

3

Coacem 10-12 minte. Sufleul începe a crește din a 6-a minută. Se servește imediat cu miere de albine sau dulceață de vișină.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Deserturi




Comentarii