Ciolan de porc în sos de miere

Просто&Вкусно - Master class - Ciolan de porc în sos de miere

Ingrediente

1,5kg ciolan de porc

1 țelină

1 ceapă

1 morcov

1 lng sare

8 boabe piper negru

2 frunze de dafin

1 legătură pătrunjel

2 lng miere

1 lng muștar foarte iute

Cuișoare

Metodă de preparare

1

Image Legăm strîns ciolanul de porc cu ață culinară. Crestăm romburi pe șorici.

2

Image Tăiem legumele bucăți mari. Punem carnea într-o cratiță, turnăm deasupra apă rece și adăugăm toate legumele. Adăugăm sarea, boabele de piper, frunzele de dafin și o legătură de pătrunjel legată cu o ață. Fierbem carnea în acest bulion circca 1,5 ore la foc mediu.

3

Image Scoatem carnea din bulion. Înfibgem cuișoare în șorici. Îl punem apoi în tavă și îl ungem cu un amestec de muștar și miere. Îl coacem în rolă timp de 20 minute la 200oC, apoi micșorăm temperatura pînă la 180oC și mai coacem 15 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Master class




Comentarii

Похожие статьи