Budincă de cartofi

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Budincă de cartofi

Ingrediente

400 gr carne tocată

1 cutie tomate în suc propriu

600 gr cartofi

100 ml frișcă

1 ceapă

Pătrunjel

Sare după gust 

Metodă de preparare

1

Curățim cartofii, îi tăiem și-i fierbem. Scurgem apa din cartofii și facem piure, la care adăugăm frișcă. Potrivim de sare și piper.

2

Curățim ceapa, o tăiem cubulețe și o călim în ulei pe tigaia încinsă. Adăugăm carnea tocată și rumenim totul. Tomatele se strivesc cu furculița și se adaugă în tigaie.

3

Conținutul tigăii îl scoatem într-o tavă refractară, deasupra scoatem pireul de cartofi și ducem în cuptorul preîncălzit la 180 grade, pentru 20 minute. Budinca coaptă se presară cu verdeață și se servește fierbinte.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii