Gambe de găină cu roșii

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Gambe de găină cu roșii

Ingrediente

Pentru 3 porții:

 

6 gambe de găină

300 gr rooșii

1 ceapă mare

200 gr pastă

Sare, piper măcinat

Ulei de floarea-soarelui

 

 

Metodă de preparare

1

Ceapa se curăță și se taie semicercuri. Roșiile se spală și se feliază. Legumele pot fi rumenite pe tigaie în ulei, sau pot fi aranjate în stare crudă în tava ceramică de copt Tescoma. Amestecul de ceapă cu roșii se potrivește de sare și piper măcinat.

2

Gambele de găină se spală și se freacă cu sare, ulei și puțin piper după gust. Se aranjează deasupra cepei cu tomate și se dă totul la cuptor, pentru 40-50 minute.

3

Înainte de servire, pasta se fierbe și se garnisește cu gambele de găină și sosul de roșii.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii