Metodă de preparare
Fileul se spală, se usucă și se taie bucăți mășcate.
Broccoli se spală și se curăță în buchețele. Se curăță usturoiul și se tăie subțire.
Călim uleiul și lăsăm la prăjit nucile de acaju.
Tot în această tigaie rumenim bucățile de pui, timp de 4-5 minute. Lăsăm deoparte. Tot aici călim usturoiul și broccoli, timp de 3 minute.
Amestecăm într-un bol bulionul, amidonul de porumb și mierea. Compoziția obținută se toarnă în tigaia cu broccoli. Ținem pe foc până se îngroașă sosul, amestecând continuu.
Scoatem bucățile de pui. Stropim cu sucul de lămâie și presărăm cu coaja rasă de lămâie. Adăugăm acaju. Înăbușim sub capac 5 minute.
Se servește fierbinte, iar ca garnitură puteți folosi orez sau tocmagi de orez.