Cassoulet

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Cassoulet

Ingrediente

2 pulpe de rață

3 cîrnați mari

1 borcan fasole

2 roșii

1 ceapă

1 morcov

2 lng untură de rață

2 lng pesmeți pane

2 frunze de dafin

2 căței de usturoi

Metodă de preparare

1

Amestecăm într-o tavă de ceramică, fasolele, roșiile fără coajă, ceapa, morcovul și frunzele de dafin.

2

Prăjim într-o tigaie cîrnații și pulpele de rață, pînă devin aurii. Le punem în tavă peste legume. Adăugăm puțină apă și untura de rață. Amestecăm bine.

3

Coacem preparatul nostru timp de 3 ore în rola preîncălzită la 160oC. Scoatem apoi tava din rolă, lăsăm puțin să se răcească, presărăm pesmeții și mai introducem în rolă pentru încă 3 ore. Servim cassoulet fierbinte alături de piure de cartofi sau orez.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii