Manti Uzbechistanezi

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Manti Uzbechistanezi

Ingrediente

pentru umplutura:
500 gr carne oaie
50 gr grasime oaie
4 cepe (curatate si tocate)
sare, piper negru
pentru aluat:
400 gr faina
sare
0.5 pahare apa

Metodă de preparare

1

Carnea de oaie se toaca marunt. Grasimea la fel se toaca marunt si impreuna cu ceapa se adauga la carne. Saram, piparam, adaugam apa rece. Amestecam bine si punem la frigider.

2

Pregatim aluatul si il lasam putin sa se odihneasca.

3

Intindem aluatul subtire si taiem in forma de farfurie. In centru punem umplutura si incleiem bine marginile pastrind forma rotunda.

4

Fierbem in apa putin sarata.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii