Metodă de preparare
Fiecare bucată de steak se freacă bine cu sare și piper. Le ungem ușor cu 1 lingură de ulei obișnuit.
Încingem bine tigaia grill și prăjim carnea, câte 2-4 minute pentru fiecare parte (totul depinde de preferințele individuale. Cineva iubește un steak cu sânge, altcineva preferă carne mai prăjită). Întoarcem carnea cu ajutorul unor clești de grătar și nicidecum cu furculița.
Când carnea este gata, o scoatem pe o farfurie și o acoperim cu folie de staniol.
Într-o tigaie separată, încălzim 2 linguri de ulei și rumenim usturoiul. Adăugăm fasolea verde, broccoli, roșiile cherry tăiate în prealabil în jumătăți și mazărea. Rumenim cca 3 minute după care potrivim de sare și piper.
Legumele și carnea se pun pe un platou. Pe fiecare steak puneți câte o bucățică de unt.