Pește copt în sos de roșii cu calamate

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Pește copt în sos de roșii cu calamate

Ingrediente

Pentru 4 porții:

 

900 gr hec congelat

1 cutie roșii decojite în suc propriu

0,5 cutie porumb conservat

100 gr calamate

600 gr cartofi

1 ceapă

20 gr unt

 

Sare, după gust

Metodă de preparare

1

Curățim cartofii și-i punem la fiert. Între timp curățim ceapa și o tăiem semicercuri.

2

Călim ceapa în tigaie și adăugăm roșiile în sucul propriu; lăsăm pentru 2-3 minute să se înăbușe.

3

Punem la dezghețat peștele și-l porționăm bucăți. Îl scoatem în tavă și-l acoperim cu sosul de roșii. Adăugăm deasupra porumbul și calamatele și-l ducem la cuptor pentru 40-50 minute, la temperatura de 180 grade C.

4

Facem pireu din cartofii fierți, adăugăm în el 20 gr unt și sare, după gust.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii