Bătute de porc cu ciuperci și fasole

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Bătute de porc cu ciuperci și fasole

Ingrediente

Pentru 4 porții:

300 gr carne de porc

200 gr ciuperci

150 gr păstăi uscate

 

Sare, piper după gust

Metodă de preparare

1

Spălăm carnea de porc și o feliem subțire. Fiecare bucată o învelim în folie și o batem ușor pe ambele părți. Curățim carnea de peliculă și o potrivim de sare și piper, după care o prăjim în ulei încins. Rumenim pe ambele părți câteva minute.

2

Ciupercile se spală și se taie în 4 părți.

3

Bătutele prăjite le plasăm într-un vas aparte, iar în tigaia în care s-a rumenit carnea, prăjim ciupercile, la care adăugăm păstăile uscate. Înăbușim legumele sub capac, cca 5-7 minute și le potrivim de sare, după care scoatem de pe foc.

4

Carnea se servește cu garnitură de legume.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii