Budincă de pui cu conopidă și ciuperci

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Budincă de pui cu conopidă și ciuperci

Ingrediente

300 gr piept de pui

200 gr champignon

¼ căpățână de conopidă

80 ml smântână President

1 ceapă

1 ou

Metodă de preparare

1

Fierbem pieptul de pui în apă cu sare, cca 20 minute.

2

Conopida se spală, se desface în buchețel și se lasă la fiert 5 minute. Se scurge de apă.

3

Ciupercile se spală, se taie în jumătate și se călesc împreună cu ceapa până se rumenesc.

4

Image Scoatem într-o tavă reflectară conopida, deasupra punem bucățile de pui și ciupercile. Între timp, batem ouăle cu smântână, le potrivim de sare și piper și turnăm amestecul în tavă la legume. Coacem budinca în cuptorul preîncălzit la 180 grade, până se rumenește și prinde o nuanță aurie.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii