Iepure in sos alb cu ciuperci

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Iepure in sos alb cu ciuperci

Ingrediente

1 kg carne de iepure
500 ml frisca
400 gr ciuperci
120 ml vin alb
2 cepe mici
3 lingte mustar
2 lingte faina
rozmarin
pentru garnitura:
1 pah. Orez basmati
20 gr unt
20 gr ulei de masline
25 gr ceapa
sare, rozmarin

Metodă de preparare

1

Image Prajim carnea pe toate partile impreuna cu ceapa intreaga curatata, rozmarinul si cateii de usturoi. Pest 20 min. scoatem usturoiul si adaugam vinul. Inabusim 15 min. adaugam mustarul si faina. Turnam 1.5 l apa si inabusim 45 min.

2

Image Dupa, adaugam frisca si ciupercile. Saram i mai inabusim 45 min.

3

Image Pregatim garnitura. In ciaunul cu uleiu si untul incins punem orezul si prajim un pic amestecand intruna. Adaugam 2 pah. apa, saram i mai punem ceapa intraga i rozmarinul, 20 min.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii