Chec de ciocolată cu pomușoare

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Chec de ciocolată cu pomușoare

Ingrediente

100g unt

50g (2lng) + 25g (1lng) zahăr

2 ouă

80g ciocolată amară

50g făină

Metodă de preparare

1

Batem cu micserul untul moale cu 2 linguri de zahăr.

2

Adăugăm gălbenușurile și mai batem 2 minute.

3

Topim ciocolata pe baie de abur, o lăsăm să se răcească puțin apoi o adăugăm peste cremă.

4

Amestecăm atent apoi adăugăm făina.

5

Batem albușurile spumă cu 1 lingură de zahăr.

6

Le adăugăm treptat peste cremă, amestecăm cu grijă.

7

Turnăm aluatul într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină.

8

Coacem checul timp de 25-30 minute în rola preîncălzită la 180oC.

9

Îl lăsăm puțin să se răcească apoi îl scoatem din tavă.

10

Servim checul presărat cu ciocolată, zahăr pudră și decorat cu pomușoare și mentă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи