Metodă de preparare
Amestecăm făina, praful de copt și sarea. Batem untul cu zahărul pînă devine spumă. Adăugăm oul și vanilia. Micșorăm viteza mixerului și adăugăm treptat făina. Frămîntăm aluatul.
Despărțim aluatul în atîtea părți cîte nuanțe de roz dorim. Adăugăm în fiecare coloranți alimentari. Cu cît mai mult colorant adăugăm cu atît va fi mai intensă nuanța. Învelim aluatul în peliculă alimentară și îl introducem în frigider.
Întindem aluatul pe suprafața de lucru presărată cu făină. Tăiem biscuiții cu ajutorul unor forme. Încingem rola la 170oC. Așternem în tavă hîrtie de copt. Introducem biscuiții în rolă și îi coacem timp de 7-10 minute. Îi lăsăm să se răcească.
Între timp pregătim crema. Amestecăm mascarponele cu zahărul pudră. Ungem cu cremă un biscuite și îl acoperim cu altul.