Metodă de preparare
Încingem ulei de măsline într-o tigaie și prăjim bucățile de iepure pînă devin aurii.
Punem carnea prăjită într-un ceaun, adăugăm peste ea morcovul și ceapa, curățate și tăiate bucăți mari. Turnăm deasupra 250ml apă și adăugăm rozmarinul.
Fierbem la foc mic timp de 1,5 ore. Carnea de iepure se verifică foarte ușor dacă e gata, carnea trebuie să se desprindă ușor de la os și să nu fie uscată. Desprindem carnea de la os și o lăsăm deoparte.
Punem 3l de apă cu sare la fiert și fierbem în ea pastele timp de 7-8 minute.
Le scurgem. Amestecăm într-o tigaie mare frișca și sosul rămas de la carne, lăsăm să clocotească apoi adăugăm pastele și carnea. Amestecăm bine, lăsăm să se încălzească 3-4 minute. Pastele se servesc imediat în farfurii încălzite.