Salată de ton, fasole şi ceapă

Просто&Вкусно - Salate - Salată de ton, fasole şi ceapă

Ingrediente

1 cutie ton în ulei

½ cutie fasole albă conservată

1 lg. Oţet de vin

1 ceapă roşie sau albă

Pătrunjel

Capere (opţional)

Sare şi piper proaspăt măcinat

Metodă de preparare

1

Scurgem fasolele de zeamă şi le clătim sub apă, la necesitate.

2

Tăiem semi rondele ceapa, în caz de necesitate o clătim în apă pentru a micşora excesul de iuţeală.

3

Amestecăm fasolea şi ceapa. Stropim cu oţet, potrivim de sare. Amestecăm ingredientele.

4

Cu ajutorul furculiţei, pasăm (strivim) bine tonul şi-l adăugăm la fasole.

5

Adăugăm pătrunjelul şi potrivim salata de sare. Opţional punem adăuga capere, pentr a-i oferi salatei o notă mai picantă.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Salate




Comentarii