Ciorbă cu fasole

Просто&Вкусно - Supe - Ciorbă cu fasole

Ingrediente

2,5 l bulion de porc

400 gr carne fiartă de porc

3 cartofi

1 ceapă

1 morcov

200 gr fasole dulce, măruntă

50 gr varză proaspătă

2 roșii

Borș acru (la dorință)

Sare, piper și verdeață

 

Metodă de preparare

1

Timp de 2,5 ore fierbem fasolea și carnea. Scoatem carnea, o răcim și o porționăm bucățele.

2

Curățim cartofii, îi tăiem și-i adăugăm la bulion. Varza o tăiem și o adăugăm la bulion peste 20 minute după cartofi.

3

Până ciorba se pregătește, facem prăjitura din roșii: curățim ceapa și o tăiem cubulețe. O călim la foc mic. Morcovul se dă prin răzătoare și se adaugă la ceapă. Când morcovul se înmoaie puțin, adăugăm roșiile pisate.

4

Când cartofii și varza sunt gata, potrivim ciorba cu prăjitura de roșii. Adăugăm verdeață și lăsăm ciorba să se pătrundă cu aromă.



Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Supe




Comentarii