Metodă de preparare
Se taie ceapă și se rumenește într-o tigaie.
Se fierb fasolele împreună cu ceapa deja prăjită. În aceasta și constă micul secret a Natei Albot pentru receta fasoliței. După ce fasolele cu ceapa vor fierbe, se vor introduce în blender pînă se va obține o pastă omogenă, se adaugă 2 căței de usturoi.
Se taie beconul în fîșii subțiri și se prăjește.
Se prăjesc nucile în tigaie și se fărîmițează, se adaugă toate astea în pasta de fasole, se condimentează cu sare și piper și, se amestecă bine.
Se aranjează fasolița în farfurie și se ornamentează cu beconul prățit, ceapa și nucile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Vinete prăjite și conservate în ulei iun 11, 2014
-
Master class-coacem Pască apr 03, 2014
-
Gustare brăduț din pită dec 19, 2014
-
Melodia Flamenco iun 25, 2014
-
Gustare caldă din cartofi cu sos din smăntînă oct 16, 2014



