Metodă de preparare
Carnea se taie în cuburi de 2 pe 2 centimetri. Este de dorit, ca carnea să conțină și puțină grăsime. Se pune cazanul pe foc și se adaugă carnea. Se prepară la foc mare, amestecînd în continuu, pînă cînd carnea își schimbă culoarea. Se condimentează cu sare, piper, rozmarin, se amestecă totul și peste cîteva minute se toarnă vinul. Se acoperă cu un capac și se lasă la foc mediu, amestecînd ocazițional.
Cînd vinul se va evapora și carnea va fi aproape gata se adaugă ceapa taiată și usturoiul. Gătiți pînă cînd toate ingredientele sunt gata.
Comentarii
Похожие статьи
-
Terci ca la cazaci cu piept de porc afumat oct 16, 2014
-
Mai-sezonul grătarilor apr 30, 2015
-
Fasoliţă iun 12, 2014
-
Drob de Miel mar 24, 2014
-
Lavaș cu carne de porc aug 28, 2014