Metodă de preparare
Carnea se taie în cuburi de 2 pe 2 centimetri. Este de dorit, ca carnea să conțină și puțină grăsime. Se pune cazanul pe foc și se adaugă carnea. Se prepară la foc mare, amestecînd în continuu, pînă cînd carnea își schimbă culoarea. Se condimentează cu sare, piper, rozmarin, se amestecă totul și peste cîteva minute se toarnă vinul. Se acoperă cu un capac și se lasă la foc mediu, amestecînd ocazițional.
Cînd vinul se va evapora și carnea va fi aproape gata se adaugă ceapa taiată și usturoiul. Gătiți pînă cînd toate ingredientele sunt gata.
Comentarii
Похожие статьи
- 
                
                
Varză cu roşii verzi mar 24, 2014
 - 
                
                
Palarioare de champignon umplute cu carne de porc iun 10, 2014
 - 
                
                
Trei bucătari dec 17, 2014
 - 
                
                
Печенье "Gura Fetitei" sep 22, 2015
 - 
                
                
Основательная трапеза feb 17, 2016
 


                        
                                
                        
