Pulpe de pui pane cu ceapă marinată

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - Pulpe de pui pane cu ceapă marinată

Ingrediente

Ingrediente:

4 pulpe de pui

150g făină

5g amidon

2 cepe mari

1 ou

30g sos de soia

1 lng ulei vegetal

½ lămîie

Un vîrf de cuțit de ardei chili

Un vîrf de cuțit de boia de ardei dulce

1 crenguță rozmarin proaspăt

Sare

Susan pentru decor

Metodă de preparare

1

Tăiem ceapa julien și o punem la marinnat în suc de lămîie, sos de soia, adrei chili și ulei vegetal pentru 3 ore.

2

Dezosăm pulpele de pui.

3

Batem ou cu sare, piper și boia de ardei. Turnăm compoziția obținută peste carne și o lăsăm 15 minute.

4

Cernem făina cu amidonul.

5

Tăvălim carnea prin făină apoi prin ou și iar prin făină. O prăjim în mult ulei încins pînă devine aurie.

6

Presărăm pulpele pane cu susan și le servim alături de ceapa marinată.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii

Похожие статьи