Metodă de preparare
Topim ciocolata și untul pe baia de abur.
Batem ușor ouăle cu zahăr și puțină sare.
Amestecăm compoziția de ciocolată cu ouăle bătute și încorporăm treptat făină.
Aluatul lichid se răstoarnă în tavă și se dă la cuptor pentru 10-15 minute, la o temperatură de 200 grade C.
Pregătim crema: toate ingredientele se amestecă în blender, până obținem o compoziție spumoasă. Cu crema obținută putem unge foile de brauni, sau putem forma niște prăjiturele, ca pe pozele alăturate.
Comentarii
Похожие статьи
-
Prăjiturile cu bezea şi dulceaţă iun 04, 2014
-
Salată cu căpșuni, fenicul și țelină iun 06, 2014
-
Mini prăjituri cu jeleu mai 23, 2014
-
Tortă în ceașcă feb 19, 2015
-
Тарталетки с лимонным курдом mai 21, 2014



