Metodă de preparare
Topim ciocolata și untul pe baia de abur.
Batem ușor ouăle cu zahăr și puțină sare.
Amestecăm compoziția de ciocolată cu ouăle bătute și încorporăm treptat făină.
Aluatul lichid se răstoarnă în tavă și se dă la cuptor pentru 10-15 minute, la o temperatură de 200 grade C.
Pregătim crema: toate ingredientele se amestecă în blender, până obținem o compoziție spumoasă. Cu crema obținută putem unge foile de brauni, sau putem forma niște prăjiturele, ca pe pozele alăturate.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mai dulce 2014 iun 24, 2014
-
Summer trends in Rozmarin Cafe iul 20, 2016
-
Pancakes cu căpşuni şi crema de unt iul 31, 2014
-
Tartă deschisă cu carne şi ou mai 23, 2014
-
Tartă de migdale cu caise iul 02, 2014