Metodă de preparare
Pregătim aluatul: punem apa la fiert, adăugăm untul și un vîrf de cuțit de sare. În apa clocotindă, adăugăm făina, amestecînd continuu. Continuăm să amestecăm aluatul la foc mic pînă va deveni omogen.
Turnăm aluatul într-u vas rece și îl lăsăm să se răcească. Adăugăm în aluatul rece 2 ouă și amestecăm bine.
Turnăm aluatul în forme mici pentru checuri și le coacem în rolă timp de 40 minute la 180oC. În timpul coacerii nu deschidem rola.
Pregătim crema: amestecăm ambele feluri de lapte condensat cu cognacul, sucul de lămîie și migdalele tocate mărunt.
Umplem profeterolele cu crema obținută.
Comentarii
Похожие статьи
-
Chechuri cu crema de iaurt iun 03, 2014
-
sep 18, 2025
-
Îngheţată plombir iul 30, 2014
-
Тарталетки с лимонным курдом mai 21, 2014
-
Brânză cu pomușoate și piure de fructe cu mentă iun 16, 2014