Metodă de preparare
Pentru început preparăm crema, pentru că aceasta trebuie să se prindă. Încălzim frișca și o amestecăm cu zahărul. În frișca fierbinte aruncăm bucățele de ciocolată și amestecăm, amestecăm, amestecăm, până obținem o pastă de ciocolată omogenă. Apoi, stingem focul și lăsăm să se răcească.
Când crema s-a prins, putem începe prepararea bazei pentru Brownis. Topim ciocolata și untul pe baia de abur, sau în cuptor la 80 grade C. Între timp, într-un alt vas mixăm ouăle cu zahărul, încorporăm făina și sarea, amestecând continuu. Răcim compoziția de ciocolată cu unt și o încorporăm în ouă. Amestecăm și o răsturnăm într-o tavă cu un diametru nu mai mare de 17 cm, tapițat în prealabil cu pergament. Timpul de coacere: 15 minute, la o temperatură de 170 grade C.
Stratul fierbinte de ciocolată se feliază bucățele mici (1 cm x1cm) și cu ajutorul unui sac de patiserie stoarcem peste ele crema. După dorință le putem presăra cu nuci măcinate sau prafuri culinare colorate.
Comentarii
Похожие статьи
-
Babă cu rom mar 24, 2014
-
Chifle elvețiene iun 16, 2014
-
Chec de ciocolată cu pomușoare ian 12, 2015
-
Cea mai simplă tartă cu mere mai 23, 2014
-
Лимонный тарт с меренгой mai 21, 2014