Metodă de preparare
Batem cu micserul untul moale cu 2 linguri de zahăr.
Adăugăm gălbenușurile și mai batem 2 minute.
Topim ciocolata pe baie de abur, o lăsăm să se răcească puțin apoi o adăugăm peste cremă.
Amestecăm atent apoi adăugăm făina.
Batem albușurile spumă cu 1 lingură de zahăr.
Le adăugăm treptat peste cremă, amestecăm cu grijă.
Turnăm aluatul într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină.
Coacem checul timp de 25-30 minute în rola preîncălzită la 180oC.
Îl lăsăm puțin să se răcească apoi îl scoatem din tavă.
Servim checul presărat cu ciocolată, zahăr pudră și decorat cu pomușoare și mentă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sezonul dovleciilor sep 02, 2015
-
Tartalete din aluat de ciocolată iun 19, 2014
-
Cea mai simplă tartă cu mere mai 23, 2014
-
Experimente de ciocolată aug 15, 2014
-
Tartă cu gutuie și migdale sep 24, 2014