Metodă de preparare
Curățim ceapa și o tăiem pătrățele. Cârnăciorii îi tăiem rondele.
Încingem tigaia și o ungem cu ulei. Călim ceapa, apoi adăugăm cârnăciori.
Adăugăm orezul și-l rumenim ușor în ulei, împreună cu cârnăciorii și ceapa. Turnăm vinul și mai lăsăm un pic pe foc să se călească. Apoi, peste orez turnăm apa, astfel încât apa să cuprindă orezul cu 2 degete mai mult. Adăugăm fulgii de paprica dulce, potrivim de sare. Acoperim orezul cu capac și lăsăm la foc pe 10-15 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Linguini cu crevete și ridiche mai 19, 2014
-
Cotlet pe porc cu os dec 17, 2014
-
Alimentația ayurvedică cu Lucia Berdos mar 12, 2015
-
Teatrul Gastronomic:orez pe masala apr 05, 2016
-
Pui cu cherry şi busuioc iun 16, 2014



