Pilav rapid cu cârnăciori de casă

Просто&Вкусно - Cina rapidă - Pilav rapid cu cârnăciori de casă

Ingrediente

200 gr cârnăciori sau mititei

150 gr orez cu bobul rotund

1 ceapă mare

70 ml vin alb

Fulgi de paprica dulce

Pătrunjel după gust

Sare după gust 

Metodă de preparare

1

Curățim ceapa și o tăiem pătrățele. Cârnăciorii îi tăiem rondele.

2

Încingem tigaia și o ungem cu ulei. Călim ceapa, apoi adăugăm cârnăciori.

3

Adăugăm orezul și-l rumenim ușor în ulei, împreună cu cârnăciorii și ceapa. Turnăm vinul și mai lăsăm un pic pe foc să se călească. Apoi, peste orez turnăm apa, astfel încât apa să cuprindă orezul cu 2 degete mai mult. Adăugăm fulgii de paprica dulce, potrivim de sare. Acoperim orezul cu capac și lăsăm la foc pe 10-15 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Cina rapidă




Comentarii

Похожие статьи