Metodă de preparare
Peștele se taie cuburi și se călește în tigaie încinsă până se rumenește.
Curățim ceapa, o tăiem mărunt și o adăugăm la pește. Prăjim împreună cca 5 minute, după care adăugăm vinul și-l lăsăm să se evaporeze. Adăugăm frișca și o aducem la fierbere. Ținem la foc mic, până se îngroașă sosul. Potrivim de sare și piper, adăugăm mărarul tocat fin.
Fierbem pasta al dente, într-o cantitate mare de apă sărată. Lăsăm să se scurgă și o adăugăm la sos. Pastele se amestecă și pot fi servite.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sufleu de pește cu o salată ușoară noi 24, 2013
-
Сайда, запеченная с корочкой iun 11, 2015
-
Calamahi aug 04, 2014
-
Roll închis cu somon iun 13, 2014
-
Somon cu salată de rucola și ardei gras roșu iun 03, 2014