Metodă de preparare
Pentru a portiona acest tip de antreu, vom avea nevoie de niste vase mici pentru copt (tavalute). Ungem tavalutele cu unt, pentru a evita prinderea oualor, turnam cate 2 linguri de frisca grasa in fiecare forma.
Alternam formele cu umplutura de somon slab sarat si ceapa verde taiata marunt, cu umplutura de mozzarella si rosii cherry, taiate in jumatate.
In fiecare forma incorporam cate 2 oua. Punem formele in apa, intr-un vas rezistent (apa trebuie sa cuprinda formele cu oua doar la jumatate). Plasam vasul cu formele la cuptor, la 180 grade C si lasam la copt pentru 20 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Brioșe dis-de-dimineață iun 09, 2014
-
Clătite cu brânză de capră şi somon iun 09, 2014
-
Omletă clasică franceză iun 09, 2014
-
Botvynia iun 16, 2014
-
Mai rapid de atât nici că se poate! aug 04, 2014