Metodă de preparare
Curățim cartofii și ouăle, le tăiem cubulețe.
Curățim bine fileul de somon și-l tăiem cubulețe; la fel procedăm și cu castraveții – îi tăiem cubulețe.
Împreunăm într-un bol toate ingredientele, adăugăm caperele, mazărea conservată și maioneza. Amestecăm și potrivim totul de sare și piper.
Decorarea finală a salatei boeuf este obligatorie! Așezăm pe platou frunzele de rucola și scoatem salata peste ele. Ornamentăm separat cu frunzulițe, opțional adăugăm bobițe de caviar roșu.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cinele la vilă iul 03, 2014
-
iul 19, 2025
-
Ouăle de Paști: vopsim cu copiii Master-Class №4 noi 09, 2013
-
Гастрономический театр: Салаты от Петру Скалецки mar 24, 2015
-
Borş verde iun 13, 2014