Metodă de preparare
Curățim cartofii și ouăle, le tăiem cubulețe.
Curățim bine fileul de somon și-l tăiem cubulețe; la fel procedăm și cu castraveții – îi tăiem cubulețe.
Împreunăm într-un bol toate ingredientele, adăugăm caperele, mazărea conservată și maioneza. Amestecăm și potrivim totul de sare și piper.
Decorarea finală a salatei boeuf este obligatorie! Așezăm pe platou frunzele de rucola și scoatem salata peste ele. Ornamentăm separat cu frunzulițe, opțional adăugăm bobițe de caviar roșu.
Comentarii
Похожие статьи
-
Roll închis cu somon iun 13, 2014
-
Salată cu carne de pui și sparanghel iul 03, 2014
-
Salată germană din cartofi și carne de porc ian 12, 2015
-
Salată cu sparanghel şi ou fiert paşot aug 04, 2014
-
Salată de vară aug 16, 2013