Metodă de preparare
Curățim cartofii și ouăle, le tăiem cubulețe.
Curățim bine fileul de somon și-l tăiem cubulețe; la fel procedăm și cu castraveții – îi tăiem cubulețe.
Împreunăm într-un bol toate ingredientele, adăugăm caperele, mazărea conservată și maioneza. Amestecăm și potrivim totul de sare și piper.
Decorarea finală a salatei boeuf este obligatorie! Așezăm pe platou frunzele de rucola și scoatem salata peste ele. Ornamentăm separat cu frunzulițe, opțional adăugăm bobițe de caviar roșu.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată MIMOZA apr 08, 2014
-
Цветной обед с Антониной Гурецкой sep 24, 2015
-
Steak de somon cu morcovi aug 26, 2014
-
Salată cu roșii cherry și pastramă mar 31, 2015
-
Обед в морском стиле iul 15, 2016